miercuri, 30 martie 2011

Oja albastra Sephora si colectia Miss Sporty


Va prezint ojele mele preferate: cele de la Sephora si Miss Sporty. Au o consistenta buna si culori foarte dragute. In plus cele MS, anumite nuante, din gama Clubbing, au o pensula mai lata si groasa, care face cu atat mai usoara aplicarea. Se usuca repede si rezista decent. Sunt indragostita de ele si nu ma opresc din cumparat! Doar cele grena (nr 3 si 5, de la stnaga la dreapta, sunt putin cam apoase, terbuie sa ai mai multa rabdare cu aplicarea si uscarea). Cat despre pret, mi se par foarte accesibile, undeva in jur de 6 lei, nu mai stiu exact.

Aproape ca orice vizita la mall se lasa cu cate o ojuca de-asta intr-o culoare turbata. Am unghiile mici, nu le suport lungi si nici n-as putea sa le am asa, sunt casante si se exfoliaza. Asa ca le tai scurte si le pictez in culorile curcubeului. Nu concep sa le port fara oja, trebuie sa se vada culoarea, "au naturel" nu ma mai pasioneaza. Cred ca as putea sa spun despre ojele colorate ca sunt my trademark. Trec de la fuchsia la mov, albastru, verde, rosu corai etc, incerc tot! Chiar si oja neagra e pe lista. Cu cat mai stridenta sau mai inchisa, cu atat sunt mai incantata! Nu mi-am facut niciodata "french", nu ca nu mi-ar placea, dar sunt prea cuminti pentru mine, unghiile false mi se par too much iar cu gel nu vreau sa incerc, ma descurc cu mititelele mele :))
Enjoy!

Yours truly,
Daisy

marți, 29 martie 2011

Comanda Farmasi (haul&swatch)

Am comandat in urma cu vreo doua saptamani cateva produse Farmasi de pe site-ul lor, dupa ce-am citit pe blogul Andei Zelenca despre ele. Le stiam din auzite, nu mai incercasem, dar mi-au placut mai ales rujurile de-acolo. Ce-am luat? Quad, blush si 2 rujuri. Azi le-am ridicat de la posta.

Rujurile True Color


(stanga, 03)

Nr 3 si nr 7. Imi plac mult. Sunt pigmentate bine, par sa nu dispara la primul contact si sunt destul de moi, se aplica usor. Au un gust artificial de bomboane, iar acum cand le-am desfacut din nou sa le pzoez miros clasic, a ruj. Asa cum mi-a mirosit mie rujul dintotdeauna, nu pot sa descriu.

Fardul Soft Touch Quatro 04 si blushul Tender Blush On 05



(in sensul acelor de ceasornic, am inceput cu alb)

Blushul parea mai inchis in poza de pe site, asa il si voiam, dar e destul de deschis la culoare si pe tenul meu nu prea se vede nuanta asta.


De-aia am si renuntat la blushul Avon Jillian Dempsey, in cutie parea demential, dar pe fata mea era invizibil. O sa le folosesc pe fiecare si-o sa vad exact ce si cum. Iar fardurile... mmmm, nici ele nu par cine stie ce, dar sa le probez pe pleoape, cu primer. Deocamdata am facut niste swatch-uri, nu se vad bine, dar what the hell! :))

Dezavantajul e ca tenul meu a imposibil: fardurile nu adera prea bine, nici macar cu primer, pielea pur si simplu devoreaza machiajul sau il topeste. Cu primerul de pleoape e puutin mai bine si am comandat la Avon primerul de fata, poate ma mai ajuta.

Preturi corectate:
Ruj True Color 03, 07 - 6,08 lei/buc
Fard ochi Soft Touch Quatro 04- 8,56 lei/buc
Tender Blush On 05 - 6,94 lei/buc

Yours truly,
Daisy

luni, 28 martie 2011

Ce folosesc zilele astea

Ei, uite ca am trecut de blocaj si n-am mai avut rabdare pana deseara sa fac un post ca la carte, cu poze homemade and so on... Sa incepem cu o lista - favoritele lunii (alterneaza, dar, daca fac o medie, astea ies castigatoare). Sa trecem direct la subiect:


1. Fond de ten Photoready, Revlon. Dupa ce-am citit atatea review-uri despre el, n-am rezistat si l-am luat, nici nu m-am uitat la pret, l-am cumparat impreuna cu un rimel Rimmel :). E bun, dar nu extraordinar, acoperire medie, tot L'Oreal Infaillible ramane cel mai bun pentru tenul meu, dar nu rezist sa nu testez!

2. Cum spuneam, mascara Rimmel Volume Flash Curved Brush. La genele mele scurte si nu foarte dese, e un produs decent, care chiar ma ajuta. Cu mentiunea ca ochii mei lacrimeaza infiorator la cea mai mica atingere cu orice produs, fie el cat se poate de gentil. Doar cu mascara waterproof n-am probleme, dar n-o prea folosesc, pentru ca ma chinuiesc prea mult la demachiere.

3. Primer pleoape Elf - Essential Makeup. E ok, fata de cel de la Too Faced, pe care l-am dat cadou. Era oribil pentru mine. Lacrimam ca la nebuni, mi se intindea tot fardul de ochi, in juma de ora eram mazgalita pana-n barbie!

4. Pudra bronzanta Elf - Sunkissed. E translucida, da un glow placut, imi place. Sunt la a doua doza.

5. Blush/ Bronzer Elf - Bronzed si Flushed. Nuanta Bronzed o dau in partea exterioara a pometilor, spre ureche, iar in mijlocul obrazului un puf de Flushed.

6. Fard de ochi Avon, quad-ul 24 K Gold. Sunt foarte multumita de el, am combinatia de auriu, roz, maro si gri petrol. Se aplica usor si rezista. Iar pentru ochii mei ultrasensibili, e o alegere buna. Culori subtile, elegante, usor de asortat la orice tinuta, bun, dom'ne, ce sa mai!

7. Eyeliner negru Seventeen sau Sephora, nu mai stiu, ca-l am demult si s-a sters scrisul. Pana de curand foloseam creion de ochi, acum am redescoperit eyelinerul.

8. Creion ochi Flormar. Mi se par cele mai bune! Sunt moi si usor de aplicat, iar culorile- pigmentate.Am mov si negru

9. Creion buze Flormar - 4 bucati in prezent. Nu sunt foarte rezistente, dar pretul e bun si au multe nuante

10. Ruj - Deborah (03), primit cadou de la o colega. Exact in noua nuanta pentru care am facut obsesie: un corai oranj. Primesc complimente de cand il folosesc. Pana acum eram obsedata de rozuri in toate tonurile
Revin pe seara cu poze si swatch-uri! Sa fim bloggerite adevarate!

Oh, well

Am facut blogul asta de vreo saptamana si nu sunt in stare sa pun o prima postare despre make-up! Parca ar fi prima zi de scoala! Am emotii, nu stiu cu ce sa incep, mi se invartesc in cap oje Miss Sporty cu fondul de ten Photoready, toate scaldate in produse Elf! :)) Dar gata! Imi iau inima-n dinti si ma fac bloggerita de make-up si beauty, ca prea sunt innebunita dupa astfel de lucruri ca sa mai stau deoparte! So, hello world, welcome me into your arms! I'm gonna dot it, starting tonight!