joi, 24 noiembrie 2011

Sleek, again. I know!

Am uitat sa va spun ca mi-am comandat inca o paleta Sleek, chiar daca eu cred ca sunt SINGURA utilizatoare care nu e atat de incantata de aceste farduri! Prima mea paleta Sleek este Original si nu m-a incantat deloc. Nu zic ca-s proaste, dar pe mine nu ma avantajeau deloc culorile din Original si mi s-au parut muuuuuuult prea sidefate, metalice, pentru gustul si ochii mei.

Asa ca, acum, iDivine Original zace in cutia ei de carton in dulap. In urma cu cateva seri, mai cautam cate ceva pe net, si iar mi-a facut cu ochiul o paleta Sleek, cea Au Naturel, pe care am si comandat-o de pe cosmetic-style.ro.

Ma veti intreba ce mi-a venit sa-mi mai iau o paleta Sleek daca prima nu m-a multumit? Pai, cand citesc peste tot cat de bune sunt si ce incantata e toata lumea de ele, inseamna ca it's me, it's not them. Adica, inca o sansa, right? Nu mi-am ales eu bine paleta, nuantele etc. Iar n-am fost atenta si nu m-am documentat indeajuns. Sunt foarte repezita de felul meu, nu am rabdare. Bad habit! Au Naturel nu par atat de turbate ca Original si sunt exact pe gustul meu ca nuante.Mai nou, umblu cu limba scoasa dupa tot ce inseamna culoare naturala, calda, nu mai suport trubaciunile deloc! Nici macar movul, pe care il adoraaaaaaaaaam, nu mai e printre favorite. Merg pe nuante de bej, maro etc. Singurele concesii pe care le fac sunt griul si eternul negru. Which i will never ever leave. Forever black! Black mascara, black eyeliner! Ca altfel, nu mi se vad ochii. N-oi fi eu specialista in machiaj, dar macar atat sa observ si sa stiu despre my own sweet pretty face :PP Paleta a ajuns deja la posta, ma asteapta cuminte s-o ridic. Which i will, as soon as I get paid at work :))

Yours truly,
Daisy

2 comentarii:

LazyCat spunea...

nu am incercat nimic de la Sleek,dar chiar par dragute nuantele de la paleta Original.

Daisy's Daily Make-Up spunea...

intra-adevar, sunt nuante atragatoare; si mie mi-au facut cu ochiul din prima! dar sunt fff sidefate si nu prea ma ajuta asta pe mine. sper ca Naturelul sa fie mai potrivite pentru pleoapele mele :))