luni, 13 august 2012

N-as purta niciodata....

... pantofi fara toc la ocazii speciale.N-as putea, pur si simplu. Tocurile sunt un simbol al elegantei si e OBLIGATORIU sa avem macar o pereche in garderoba; ai scuza doar daca esti superinsarcinata sau vreo problema de sanatate nu-ti permite sa porti incaltari inalte. ATAT.
... haine asortate cu ale partenerului, in special la ocaziile mentionate mai sus; la fiecare nunta vad cel putin un cuplu superasortat (el are cravata in culoarea rochiei ei) si ma  DISTREZ ENORM!!! Dar sa stiti ca e trist, foarte trist. E un tablou patetic. Exprima tarania maxima.
... dupa moda actuala, n-as purta culori complementare.
... blugi la munte, iarna. E ca si cum te-ai duce la sala de sport in fusta.
... o tinuta doar intr-o singura culoare sau foarte asortata. Vad ca am o problema cu asortatul, dupa ce ani de zile asta era prima regula de stil si te aratau toti cu degetul daca, Doamne-fereste, iti puneai pantofi negri si geanta maro!
... n-as purta un machiaj foarte accentuat, cu mult violet si roz, daca as fi mireasa (dar nu sunt ;)); vad ca miresicile au facut o obsesie pentru ochii mov inchis turbat, unele care nu s-au machiat toata viata angajeaza un make-up artist, iar degetelul lor se duce magnet pe pastila indigo atunci cand sunt intrebate: "Cu ce sa te fac?"; unei mirese ii sta bine cu machiaj diafan, nusa arate ca o cocota, you know? Va zice una care ani de zile a murit dupa mov si care moare daca n-are negru/maro la ochi....
... strampi albi, orice DEN
... cercei aurii, model "covrig"
... extensii de par
... gel pe unghii, dupa o experienta horror!
... oja crack pe unghii, ew!
... un coc de-ala de miresica cu suvite pe langa fatza, ca un rabin
... o coafura tzeapana de la fixativ si bucle foarte, foarte definite; multi coafezi inca fac asta cu maaare arta si, din pacate, sunt si mai multe cliente multumite!
... un machiaj "papagal", cu verde, bleu, roz etc, toate la un loc...
... ciorapi negri subtiri ziua
... "mom jeans"
...
Si lista ramane deschisa!
Voi ce n-ati purta niciodata?

Yours truly, 
Daisy

2 comentarii:

Florina Pandrea spunea...

cizmulitele acelea cu floricele pentru vara,cred ca toata lumea a vazut la cel putin o persoana...

Daisy's Daily Make-Up spunea...

Mmm, care? alea crosetate?